Μήνυμα από τη Διεύθυνση

 

  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ABC Pyrgou δημιουργήθηκε ακούγοντας την καρδιά και όχι το μυαλό. Ιδρύθηκε μέσα σε περίοδο οικονομικών δυσχερειών και ανακατατάξεων χωρίς να φοβηθεί τις δύσκολες συγκυρίες, γιατί σε αντίθεση με πολλές μεγάλες αλυσίδες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών & εκπαιδευτικούς ομίλους, το ΣΧΟΛΕΙΟ μας δε διευθύνεται από επιχειρηματίες, οι οποίοι επένδυσαν στο χώρο της εκπαίδευσης και απλά διόρισαν έναν καθηγητή υπεύθυνο σπουδών.

  Αντιθέτως, είμαστε εκπαιδευτικοί με πολυετή πείρα που αγαπάμε τη δουλειά μας και την κάνουμε με μεράκι. Δεν περιοριζόμαστε σε ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών, που καθορίζει συγκεκριμένο αριθμό ωρών για την εκμάθηση της γλώσσας ή την απόκτηση του πτυχίου. Είμαστε δίπλα στο μαθητή και ακούμε τις ανάγκες του. Λύνουμε τις απορίες του, τον βοηθάμε στις δυσκολίες του ΟΠΟΤΕ το χρειαστεί. Γι’αυτό και δε φοβόμαστε να διαφημίσουμε τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ. Είμαστε σε  καθημερινή επαφή & επικοινωνία με τους γονείς για να τους ενημερώνουμε για την πρόοδο των παιδιών τους και για να αφουγκραζόμαστε τα σχόλια, τα παράπονα, τις ανησυχίες τους.

  Λειτουργούμε σαν οικογένεια που ενδιαφέρεται για το κάθε παιδί ξεχωριστά, και του μαθαίνουμε να λειτουργεί τόσο σαν ομάδα όσο και σα μονάδα. Καμία οικογένεια όμως δεν ξεχνάει και τα παιδιά της, όταν αυτά φεύγουν από κοντά της. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τους παλιούς μαθητές μας, οι οποίοι συμμετέχουν οικειοθελώς και με χαρά σε όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου μας παρόλο που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών τους και έχουν αποκτήσει τα πτυχία τους.

  Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους μαθητές μας χωρίς όμως να περιοριζόμαστε μόνο στην εκμάθηση μίας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών. Δίνουμε έμφαση στις ανθρώπινες αξίες και στοχεύουμε στην παροχή μίας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στα παιδιά μας.

 

  Με εκτίμηση,

  Βασιλική Ρούσση-Δημητρακοπούλου